Zoeken
B.Braun Nerv-Präp.Schere Morse 175mm BC196R
Artikel nr: 00888114
Merk: B.Braun

B.Braun Nerv-Präp.Schere Morse 175mm BC196R

€ 159,36 € 131,70
B.Braun Nerv-Präp.Schere Morse 175mm BC196R
B.Braun Nerv-Präp.Schere Morse 175mm BC196R
€ 159,36 € 131,70
Voeg toe aan bestellijst
Merk: B.Braun
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888114
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De B.Braun Nerv-Präp.Schere Morse, gebogen, met spits/spitse uiteinden en een lengte van 175 mm (model BC196R), is een gespecialiseerd chirurgisch instrument ontworpen voor de delicate taak van zenuwpreparatie. Dit precisie-instrument, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, is ideaal voor het nauwkeurig manipuleren en dissecteren van zenuwweefsel. De specifieke vorm en de spits/spitse uiteinden zorgen voor een minutieuze benadering, terwijl de ergonomische ontwerp garant staat voor optimale controle en comfort voor de chirurg.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
B.Braun
Referentienummer
00888114
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De B.Braun Nerv-Präp.Schere Morse (model BC196R) is een essentieel instrument voor chirurgen die gespecialiseerd zijn in neurologie, plastische chirurgie, en andere disciplines waar precisie bij zenuwpreparatie vereist is. Met zijn specifieke ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze schaar een uitzonderlijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Kenmerken en Voordelen

  • Precisie Ontwerp: Gebogen vorm met spits/spitse uiteinden voor minutieuze dissectie en manipulatie van zenuwweefsel zonder aangrenzend weefsel te beschadigen.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal van medische kwaliteit, waardoor het instrument bestand is tegen de rigoureuze eisen van chirurgische procedures.
  • Ergonomisch Comfort: Ontworpen voor optimale controle en verminderde vermoeidheid tijdens langdurige operaties, dankzij het ergonomische handvat.
  • Verscheidenheid aan Toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan chirurgische specialisaties, waaronder neurochirurgie, plastische chirurgie en algemene chirurgie.

Toepassingsgebied

De B.Braun Nerv-Präp.Schere Morse is speciaal ontwikkeld voor het delicaat en effectief werken met zenuwweefsel. Het instrument speelt een cruciale rol bij operaties waar elke millimeter en elke snede met uiterste precisie moet worden uitgevoerd, om zo de beste patiëntresultaten te garanderen.

Recent bekeken