Zoeken
B.Braun Mikro Fadenschere FD252R
Artikel nr: 00888112
Merk: B.Braun

B.Braun Mikro Fadenschere FD252R

€ 753,83 € 623,00
B.Braun Mikro Fadenschere FD252R
B.Braun Mikro Fadenschere FD252R
€ 753,83 € 623,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: B.Braun
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888112
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De B.Braun Mikro Fadenschere, gebogen met spits/spitse uiteinden en een lengte van 180 mm (model FD252R), is een fijne microchirurgische schaar ontworpen voor het precies knippen van hechtmateriaal. Deze schaar is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en biedt uitstekende scherpte en duurzaamheid. Het instrument is specifiek ontworpen voor gebruik in delicate chirurgische ingrepen waar precisie en controle essentieel zijn. De spitse uiteinden zorgen voor nauwkeurige sneden, terwijl het gebogen ontwerp een verbeterde zichtbaarheid en toegang tot moeilijk bereikbare gebieden biedt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
B.Braun
Referentienummer
00888112
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De B.Braun Mikro Fadenschere (model FD252R) is het toonbeeld van microchirurgische perfectie, ontworpen om chirurgen de nauwkeurigheid en finesse te bieden die nodig zijn voor complexe chirurgische procedures. Met zijn specifieke gebogen ontwerp en spits/spitse uiteinden, staat deze schaar garant voor uitzonderlijke prestaties bij het knippen van hechtingen en ander fijn materiaal.

Belangrijke Eigenschappen en Voordelen

  • Superieure Scherpte: De schaar is gemaakt met een focus op scherpte en precisie, essentieel voor het succesvol voltooien van microchirurgische taken.
  • Gebogen Ontwerp: Biedt verbeterde ergonomie en toegang tot nauwe werkgebieden, terwijl de zichtbaarheid tijdens het knippen wordt verhoogd.
  • Spitse Uiteinden: Zorgen voor nauwkeurige snijacties zonder onnodige schade aan het omliggende weefsel.
  • Robuust Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, biedt deze schaar duurzaamheid en een lange levensduur, zelfs na veelvuldig gebruik en sterilisatie.

Toepassingsgebied

Geschikt voor een breed scala aan chirurgische specialismen, waaronder plastische chirurgie, oogheelkunde, en andere gebieden waar microchirurgie vereist is. De FD252R is een onmisbaar instrument voor chirurgen die streven naar het hoogste niveau van precisie en controle.

Recent bekeken