Zoeken
B.Braun Durogrip Naaldhouder 0,4/180mm BM003R
Artikel nr: 00888111
Merk: B.Braun

B.Braun Durogrip Naaldhouder 0,4/180mm BM003R

€ 669,13 € 553,00
B.Braun Durogrip Naaldhouder 0,4/180mm BM003R
B.Braun Durogrip Naaldhouder 0,4/180mm BM003R
€ 669,13 € 553,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: B.Braun
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888111
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De B.Braun Durogrip Naaldhouder, met een fijne bek van 0,4 mm en een lengte van 180 mm (model BM003R), is een precisie-instrument ontworpen voor chirurgische ingrepen waarbij maximale controle en nauwkeurigheid vereist zijn. Dit instrument, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, is ideaal voor het vasthouden en manipuleren van naalden tijdens het hechten. De Durogrip naaldhouder kenmerkt zich door zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het een essentiële tool is voor elke chirurgische procedure.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
B.Braun
Referentienummer
00888111
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De B.Braun Durogrip Naaldhouder (model BM003R) vertegenwoordigt de perfecte combinatie van precisie, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp. Ontworpen voor het vasthouden van fijne naalden, biedt dit instrument chirurgen de mogelijkheid om met uiterste precisie te werken, wat cruciaal is voor succesvolle chirurgische uitkomsten.

Kenmerken en Voordelen

  • Hoogwaardige Constructie: Gemaakt van roestvrij staal van medische kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur en steriliseerbaarheid.
  • Precieze Controle: De fijne bek van 0,4 mm is speciaal ontworpen voor het vasthouden van kleine naalden, wat essentieel is voor delicate chirurgische ingrepen.
  • Ergonomisch Ontwerp: De naaldhouder ligt comfortabel in de hand, wat de precisie verhoogt en vermoeidheid bij langdurig gebruik vermindert.
  • Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan chirurgische disciplines, waaronder microchirurgie, plastische chirurgie en algemene chirurgie.

Toepassingsgebied

De B.Braun Durogrip Naaldhouder BM003R is een onmisbaar instrument in elke operatiekamer. Het biedt de precisie en betrouwbaarheid die chirurgen nodig hebben bij het uitvoeren van complexe hechtingen en andere nauwkeurige taken tijdens chirurgische procedures.

Recent bekeken