Zoeken
B.Braun Buikwandhouder Kirschner BV662R
Artikel nr: 00888117
Merk: B.Braun

B.Braun Buikwandhouder Kirschner BV662R

€ 1.179,75 € 975,00
B.Braun Buikwandhouder Kirschner BV662R
B.Braun Buikwandhouder Kirschner BV662R
€ 1.179,75 € 975,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: B.Braun
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888117
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De B.Braun Buikwandhouder Kirschner, compleet (model BV662R), is een chirurgisch instrument ontworpen voor het stabiliseren en ophouden van de buikwand tijdens operatieve ingrepen. Dit systeem biedt chirurgen een onbelemmerd zicht en toegang tot de operatiesite door de buikwand veilig en effectief weg te houden. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, staat dit instrument garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het complete set omvat alle benodigde componenten voor een effectieve buikwandretentie, waardoor het een essentiële tool is voor abdominale chirurgie.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
B.Braun
Referentienummer
00888117
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De B.Braun Buikwandhouder Kirschner (model BV662R) is specifiek ontworpen om chirurgen te ondersteunen bij abdominale chirurgische procedures. Dit complete systeem faciliteert een verbeterde operatieve efficiëntie door de buikwand veilig op te houden, waardoor optimale zichtbaarheid en toegang tot de operatieplaats wordt verzekerd.

Kenmerken en Voordelen

  • Optimale Toegang: Biedt chirurgen een onbelemmerd zicht en toegang tot de abdominale holte door de buikwand effectief op zijn plaats te houden.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit roestvrij staal van medische kwaliteit, biedt het systeem duurzaamheid en steriliteit, cruciaal voor elke chirurgische omgeving.
  • Compleet Systeem: Inclusief alle essentiële componenten voor het instellen en handhaven van de buikwandretentie, waardoor het gebruiksgemak wordt verhoogd.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor een breed scala aan abdominale procedures, van routine operaties tot complexe chirurgische ingrepen.

Gebruik en Functionaliteit

De B.Braun Buikwandhouder Kirschner is gebruiksvriendelijk en kan snel worden opgezet, waardoor het een onmisbare tool is in de operatiekamer. Het systeem zorgt voor een stabiele en veilige retentie van de buikwand, wat essentieel is voor de succesvolle uitvoering van abdominale chirurgie.

Recent bekeken