Zoeken
B.Braun Atrium Pincet Ultra Light FC412R
Artikel nr: 00888116
Merk: B.Braun

B.Braun Atrium Pincet Ultra Light FC412R

€ 203,28 € 168,00
B.Braun Atrium Pincet Ultra Light FC412R
B.Braun Atrium Pincet Ultra Light FC412R
€ 203,28 € 168,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: B.Braun
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888116
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De B.Braun Atrium Pincet Ultra Light, model FC412R, met een lengte van 200 mm, is een uiterst lichtgewicht chirurgisch instrument ontworpen voor precisie en gebruiksgemak. Deze pincet, specifiek ontworpen voor delicate chirurgische taken, biedt een optimale balans tussen functionaliteit en comfort. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, staat dit instrument garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid bij elke procedure. Het ergonomische ontwerp vermindert de vermoeidheid van de gebruiker, waardoor het ideaal is voor langdurige operaties.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
B.Braun
Referentienummer
00888116
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De B.Braun Atrium Pincet Ultra Light, model FC412R, vertegenwoordigt de volgende generatie in chirurgische precisie-instrumenten. Met zijn lengte van 200 mm en uiterst lichtgewicht ontwerp, biedt dit instrument chirurgen de mogelijkheid om met verhoogde precisie en minder fysieke belasting te werken tijdens delicate chirurgische procedures.

Belangrijkste Eigenschappen en Voordelen

  • Uiterst Lichtgewicht Ontwerp: Minimaliseert vermoeidheid en verhoogt het comfort voor chirurgen tijdens langdurige operaties.
  • Hoogwaardig Roestvrij Staal: Biedt uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid, essentieel voor het handhaven van steriele omstandigheden.
  • Ergonomische Grip: Het ergonomische ontwerp zorgt voor een betere controle en precisie, wat bijdraagt aan succesvolle chirurgische uitkomsten.
  • Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan chirurgische disciplines, inclusief maar niet beperkt tot microchirurgie, plastische chirurgie en algemene chirurgie.

Optimaal Gebruikerscomfort en Efficiëntie

De B.Braun Atrium Pincet Ultra Light FC412R is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten, en combineert lichtgewicht materiaal met functioneel ontwerp om chirurgen de best mogelijke ervaring te bieden. Of het nu gaat om het manipuleren van delicate weefsels of het uitvoeren van complexe chirurgische taken, dit instrument biedt de precisie en het comfort dat professionals nodig hebben.

Recent bekeken