Zoeken
AED Sticker klein, groen
Artikel nr: 0610702

AED Sticker klein, groen

€ 4,78 € 3,95
AED Sticker klein, groen
AED Sticker klein, groen
€ 4,78 € 3,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610702
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De AED Sticker is een duidelijk zichtbare en informatieve markering, ontworpen om de locatie van een Automatische Externe Defibrillator (AED) aan te duiden. Deze sticker is cruciaal voor zowel openbare als privélocaties om snelle en effectieve reacties in noodsituaties te garanderen. De sticker is vervaardigd van duurzaam materiaal, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en is ontworpen om in het oog te springen en snel herkenbaar te zijn.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Pikt-O-Norm
Referentienummer
39217
Afmeting
5 x 5 cm
Verpakkingstype
Stuk
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De AED Sticker speelt een belangrijke rol in de hartveiligheid en noodhulp. Het is een essentieel hulpmiddel om ervoor te zorgen dat AED's snel en gemakkelijk gevonden kunnen worden in geval van een hartstilstand.

  • Opvallend Ontwerp: De sticker heeft een helder en opvallend ontwerp, vaak met een universeel herkenbaar AED-symbool, wat bijdraagt aan de zichtbaarheid en snelle herkenning.
  • Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig materiaal, is de sticker geschikt voor plaatsing zowel binnen als buiten, en is bestand tegen diverse weersomstandigheden.
  • Gemakkelijk Aan te Brengen: De sticker kan eenvoudig op verschillende oppervlakken worden aangebracht, zoals op muren, deuren of ramen, nabij de locatie van de AED.
  • Verhoogt Hartveiligheid: Door duidelijk de locatie van de AED aan te geven, helpt de sticker om de hartveiligheid in gebouwen en openbare ruimtes te verhogen.
  • Universele Toepasbaarheid: Geschikt voor gebruik in diverse omgevingen zoals scholen, sportfaciliteiten, kantoren, openbare gebouwen en gemeenschapscentra.
Recent bekeken