Zoeken
AED Elektroden Heartstart HS1 Kinderen
Artikel nr: 0610710-K
Merk: Philips

AED Elektroden Heartstart HS1 Kinderen

€ 136,20 € 124,95
AED Elektroden Heartstart HS1 Kinderen
AED Elektroden Heartstart HS1 Kinderen
€ 136,20 € 124,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Philips
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610710-K
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De AED Elektroden Heartstart HS1 voor kinderen van Philips zijn speciaal ontworpen voor gebruik bij kinderen onder de 8 jaar of met een gewicht onder de 25 kg. Daarnaast zijn er ook Philips volwassenen elektroden beschikbaar voor de HS1. Beide typen elektroden worden geleverd in een gebruiksvriendelijke cartridge-vorm, waarbij elke cartridge een set elektroden-pads bevat met de ingebouwde Philips trek-hendel. Deze elektroden zijn eenvoudig te plaatsen in de Philips HeartStart AED, waardoor het apparaat direct klaar is voor gebruik.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Philips
Referentienummer
283055
Materiaal
Kunststof
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Preventief
Geschiktheid
Herbruikbaar
Certificering
CE-gecertificeerd, FDA-goedgekeurd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische wegwerpproducten
Omschrijving

De AED Elektroden van Philips voor de Heartstart HS1 zijn essentiële accessoires voor een effectieve werking van de automatische externe defibrillator (AED) in noodsituaties. De kinderelektroden zijn specifiek ontworpen voor jonge patiënten, terwijl de volwassenen elektroden geschikt zijn voor de standaard toepassingen.

  • Speciaal voor Kinderen: De kinderelektroden zijn geschikt voor patiënten onder de 8 jaar of met een gewicht onder de 25 kg, wat zorgt voor een veilige defibrillatie bij deze specifieke groep.
  • Volwassenen Elektroden: De standaard volwassenen elektroden zijn geschikt voor gebruik bij patiënten ouder dan 8 jaar en boven de 25 kg.
  • Cartridge-systeem: De elektroden worden geleverd in een cartridge-vorm, wat het gebruiksgemak verhoogt en de snelheid van reactie in noodgevallen bevordert.
  • Philips Trek-hendel: Elke cartridge bevat een Philips trek-hendel, wat helpt bij een snelle en foutloze toepassing van de elektroden.
  • Eenvoudige Installatie: Plaats de elektroden-cartridge eenvoudig in de Philips HeartStart AED om het apparaat gebruiksklaar te maken.
  • Onderhoudsadvies: Bij aanschaf van nieuwe elektroden wordt aanbevolen om ook de werking en uiterste gebruiksdatum van de AED-batterij te controleren.

De AED Elektroden van Philips voor de Heartstart HS1 zijn cruciale componenten voor het waarborgen van de functionaliteit en betrouwbaarheid van uw AED-apparaat, zowel in professionele medische settings als voor algemeen publiek gebruik.

Recent bekeken