Zoeken
Doseerpomp voor 5 liter can Chemodol
Artikel nr: 201027
Merk: Chemodis

Doseerpomp voor 5 liter can Chemodol

€ 12,04 € 9,95
Doseerpomp voor 5 liter can Chemodol
Doseerpomp voor 5 liter can Chemodol
€ 12,04 € 9,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Chemodis
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 201027
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De doseerpomp voor 5 liter cans Chemodol maakt het gemakkelijk en efficiënt om de juiste hoeveelheid massageolie of lotion te doseren. Deze praktische accessoire is ontworpen voor professioneel gebruik in fysiotherapiepraktijken en massagesalons, waarbij het zorgt voor een hygiënische en nauwkeurige toepassing van het product.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Chemodis
Referentienummer
50501
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De doseerpomp is specifiek ontworpen voor gebruik met 5 liter cans Chemodol, een populaire keuze onder professionals in de massage- en fysiotherapiebranche. Deze pomp vergemakkelijkt het doseren van grote hoeveelheden, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en verspilling wordt verminderd. Het biedt een hygiënische oplossing door direct contact met het product te vermijden, wat essentieel is in omgevingen waar zuiverheid en cliëntveiligheid voorop staan.

Kenmerken en Voordelen

  • Eenvoudige Dosering: De pomp levert een gemeten hoeveelheid product met elke druk, wat consistentie en precisie in de behandeling garandeert.
  • Hygiënisch Ontwerp: Vermindert het risico op kruisbesmetting tussen cliënten door het elimineren van de noodzaak om direct contact te maken met de inhoud van de can.
  • Compatibiliteit: Perfect passend voor Chemodol 5 liter cans, waardoor het een essentiële toevoeging is voor elke professional die dit product gebruikt.
  • Efficiëntie: Vergemakkelijkt snelle en gemakkelijke toegang tot de massageolie of lotion, wat tijd bespaart tijdens behandelingen.

Gebruiksinstructies

Schroef de doseerpomp direct op de opening van de 5 liter Chemodol can. Zorg ervoor dat de pomp stevig is bevestigd om lekken te voorkomen. Druk op de pomp om de gewenste hoeveelheid product te verkrijgen. Na gebruik kan de pomp worden gereinigd om de hygiëne te handhaven.

Technische Specificaties

De doseerpomp is vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen frequent gebruik en de viscositeit van Chemodol massageolie of lotion. Het ontwerp zorgt voor een betrouwbare en lekvrije werking, ideaal voor de drukke professionele omgeving.

Recent bekeken