Zoeken
Medisana FFP2 Mondmaskers Wit, 10 stuks
Artikel nr: 081341
Merk: Medisana

Medisana FFP2 Mondmaskers Wit, 10 stuks

€ 18,09 € 14,95
Medisana FFP2 Mondmaskers Wit, 10 stuks
Medisana FFP2 Mondmaskers Wit, 10 stuks
€ 18,09 € 14,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Medisana
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 081341
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Ervaar superieure bescherming met de Medisana FF2 mondmaskers, verpakt in een doos van 10 stuks. Deze FFP2-KN95 gecertificeerde maskers, individueel verpakt voor hygiëne en gemak, bieden betrouwbare bescherming tegen diverse luchtdeeltjes. Ontworpen voor comfort en veiligheid, voldoen deze maskers aan hoge kwaliteitsstandaarden, bevestigd door meerdere testinstituten en ziekenhuizen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medisana
Referentienummer
33333
Kleur
Wit
Materiaal
Non-woven
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Preventief
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Particulier, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Ja
Huidtype
Alle huidtypen
Soort
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Omschrijving

De Medisana FF2 mondmaskers zijn uw eerste verdedigingslinie tegen druppeltransmissie-infecties en luchtdeeltjes. Deze doos bevat 10 individueel verpakte mondmaskers, elk gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit en gecertificeerde bescherming. Elk mondkapje is bestemd voor eenmalig gebruik.

Belangrijkste Kenmerken van deze mondkapjes:

  • FFP2-KN95 Certificering: Deze maskers voldoen aan de EN 149:2001/A1:2009 norm, waardoor ze effectief zijn tegen schadelijke stoffen zoals stofdeeltjes, rook en aerosolen.
  • Individuele Verpakking: Elk masker is apart verpakt in een PE-zakje voor maximale hygiëne.
  • Comfortabel Ontwerp: Met een unieke V-vorm en neuscontour design, bieden deze maskers een uitstekende pasvorm. Het 3D-design zorgt voor comfortabele ademhaling.
  • Flexibele Pasvorm: One size fits all, met aanpasbare oorlussen en een meegeleverde clip voor alternatieve bevestiging achter het hoofd.
  • Hoog Filterniveau: Filtert 95% van alle deeltjes in de lucht, waardoor ze effectief zijn tegen bacteriën, allergenen en ziektekiemen.
  • Certificeringen: Getest en gecertificeerd volgens de hoogste normen, waaronder de Beschermingsclassificatie III Persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425.

De Medisana FF2 mondmaskers zijn niet alleen effectief, maar ook gebruiksvriendelijk. Ze zijn ontworpen om comfort en veiligheid te bieden in diverse omgevingen. Of u nu in een medische omgeving werkt of deze maskers dagelijks gebruikt voor persoonlijke bescherming, de Medisana FF2 mondmaskers zijn een betrouwbare keuze.

Deze maskers zijn een essentiële toevoeging voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve bescherming. Met hun geavanceerde filtertechnologie en comfortabele ontwerp, bieden de Medisana FF2 mondmaskers zowel veiligheid als gebruiksgemak.

Recent bekeken