Remka Medisch

Search Site

Leukotape 10mtrx3,75cm, per rol

Leukotape 10mtrx3,75cm, per rol
Merk: BSN medical

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 6,20

Aanbiedingsprijs Excl. btw: € 5,00 Incl. btw: € 5,30

OF

Details

Leukotape classic is gemaakt van rekvrij, wit katoenweefsel. De tape heeft een grote kleef- en trekkracht. De zinkoxide-rubber kleefmassa zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventueel huidbeschermende onderlaag. Ook onder zware belasting blijft de tape goed zitten. De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowal mechanisch als proprioceptief. De buitenzijde van het dragermateriaal is geimpregneerd en waterafstotend. De kunststofkern van Leukotape classic heeft afgeronde kanten, zodat deze bij het afrollen niet in de huid snijden.

Leukotape classic is, mede dankzij de lichtgekartelde rand, eenvoudig in de lengte of in de breedte met de hand scheurbaar, hetgeen het gebruik van een schaar overbodig maakt. De scheurbaarheid beinvloedt de trekkracht van het dragermateriaal niet, zodat met Leukotape classic grote krachten kunnen worden opgevangen.

Dankzij een geavanceerde productiemethode hecht Leukotape classic uitstekend op zichzelf, terwijl de gehele rol toch moeiteloos afrolbaar is.

Toepassingen:

  • Als functioneel immobilisatieverband, bijvoorbeeld na distorsies, contusies en luxaties
  • als sporttape voor het preventief tapen van gewrichten, banden en